Sponsor!

1 Milion Dollare Per Reperët Drake Dhe Chris Brown Nese Rrihen Ne Nje RingReperëve Drake dhe Chris Brown u janë ofruar nga 1 milionë dollarë secilit nëse pranojnë që urrejtjen mes tyre, ta zbrazin në ring.Dyshja e muzikës javë më parë ishte përfshirë në një rrahje të ashpër në një klub nate në Nju Jork, në të cilët përveç tyre ishin lënduar edhe shumë persona të tjerë dhe tani promotori i boksit për të famshmit Damon Feldman, ka zbuluar se miliarderi Alki David, u ka ofruar atyre këto para nëse dalin dhe rrihen në ring publik dhe po ashtu 1 milionë dollarë të tjerë do t’i jap për bamirësi.Tashme na mbetet te presim nese dy Reperat e fafamshem do te pranojne kete oerte apo do te bejne sikur nuk ka ardhur asnjehere nje oferte e tille.ne shume media sociale ky lajm eshte pritur shume mire pasi fansat kane thene me mire te rrihen ne nje ambjent te krontolluar se sa te rrihen ne vende publike ku mund te lendohen dhe njerez te tjere qe nuk kane lidhje me inatet e tyre personale.