Sponsor!

Djaloshi pa këmbë do të bëhet Messi (VIDEO)


Djaloshi pa këmbë do të bëhet Messi (VIDEO)Është vetëm 11 vjeç dhe quhet Meet 
Gabriel. Talenti i tij nuk ka nevojë për publicitet, ndërsa e ardhmja e tij do të jetë me të vërtetë e ndritur pavarësish se vogëlushi ka lindur pa shputate këmbëve.

Pavarësish fatkeqësisë që i ka rënë mbi supe, djaloshi është një rast i rrallë në futboll pasi arrin të luajë edhe pa shputate këmbëve e mbi të gjitha të realizojë ëndrrën e tij duke u bërë pjesë e Barcelonës.

Stafi dhe mjekët e ekipit shprehen se pavarësisht fizikut të tij, Gabriel jo vetëm që arrin të luajë normalisht por më mirë edhe se bashkëmoshatarët e tij.