Sponsor!

iPhone 5 prezantohet me......


Apple, që ende s’ka bërë ende zyrtarisht të ditur, planifikon që më 12 Shtator të këtij viti të kryejë njoftimin e shumëpritur të hedhjes në treg të iPhone 5.

iMore, një blog i orientuar drejt Apple-it, ishte i pari që raportoi se “burimet kanë vërtetuar të jenë korrekte në të kaluarën” deklaroi se telefoni do të prezantohet në një ngjarje atë ditë dhe do të hidhet në treg 9 ditë më vonë. Hulumtuesit e quajnë atë iPhone 5, megjithëse nuk është bërë i njohur asnjë emër, shkruan portali teknologjik krokodili.com.

Të tjerë, përfshirë blogun All Things D i revistës Wall Street, ndjekur nga raportime të ngjashme. 12 Shtatori bie ditë e mërkurë, që pasohet me ngjarjemë të hershme të kompanisë amerikane.

Një lëshim në shtator do të ishte diçka më i hershëm se nxjerrjet në treg tëiPhone-ëve të tjerë, sepse iPhone 4S u hodh në treg 16 muaj pas lançimit tëiPhone 4.

iMore deklaron gjithashtu se mitiku “iPad Mini” do të shpaloset në këtë eveniment.

iPhone 4S ishte një përditësim i lavdëruar i iPhone 4, ku erdhi me karakteristika të reja, kamerë të përmirësuar dhe me ekran më cilësor.