Sponsor!

Sa trekëndësha janë në foto ?Qello sa trekëndësha janë në fotografi. Nëse nuk mundesh ta qellosh rezultatin, apo i ke numruar dhe nuk je i sigurt kliko te butoni i verdhë në fund. 
Kliko ne butonin e verdh per te pare rezultatin!