Sponsor!

SHOKUESE : detyron te bijen 6 vjece te xhiroje film por no
Nje grua 24 vjece eshte akuzuar nga autoritetet e Texas-it, se ka detyruar vajzen e saj vetem 6 vjece, per te marre pjese ne se ks ne grup dhe qe ka filmuar gjithcka me nje kamera. Njeriu me te cilin jetonte ne ate kohe ishte larg shtepise kur gruaja xhironte keto skena, per te cilat ai nuk ishte ne dijeni. Burri ka jetuar me gruan per dy vjet dhe nuk ishte babi biologjik i femijes. Per momentin videot jane sekuestruar nga policia, qe po perpiqet per te gjetur identitetin e pjesmarresve ne ato imazhe. Nga hetimet synohet gjithashtu percaktimi nese femija ka qene viktime e abuzimeve. Nenes se vogelushes, qe tashme i eshte dhene kujdestarise, eshte akuzuar per krimin e skenes se turpshme ne prezence te nje femije, qe parashikon nje denim maksimal me dhjete vjet burg dhe nje gjobe prej 10 mije dollare, ndersa shifra per lirine me kush eshte 50 mije dollare. Vajza tani “fizikisht eshte mire”, deklaroi Marissa Gonzales, zedhendese e Agjensise per Mbrojtjen e Femijeve, ne Texas, “por ne situata si keto, femija mund te kete nevoje per trajtime”.