Sponsor!

Video e ralle: Delfini mban trupin e foshnjes per 3 dit me radh me vete duke qare nga merzia.


Një delfin mbante viçin e saj vdekur në det ishte filmuar në brigjet e rajonit Zhuang Guangxi, në Kinë.Delfin femër ishte i ndotur mbante fëmijën 1.5 metër të gjatë-në fin dorsal e saj si ajo swam në gjirin Sanniang.
Lëkura Është rozë tregoi se ishte një porsalindur dhe besohet femër e ka kryer atë që vdekja e tij tre ditë më parë. Një plagë e madhe, rreth një këmbë të gjatë, ishte e dukshme në të gjithë belly.It e viçi është e mundur foshnjë u vra nga helikë e një anije.
Delfin ishte menduar që të lëvizin viçin e saj të vdekur larg nga bregu për të hedhur atë për të pushuar në ujë të thellë.