Sponsor!

Vodhi të mbathura dhe i… dorëzoi përpara…! (video)


Ndoshta një nga skenarët e kamerës së fshehtë më të suksesshme që keni parë ndonjëherë…
Një femër, citon alb-observer, e cila ka vjedhur një palë të mbathura –bikini, tenton të dalë jashtë dyqanit, por për fatin e saj të keq godet alarmi…
E mira për të është se duhet që të dorëzojë të mbathurat e vjedhura, që të mos “arrestohet”. Ndërsa për klientët e mira është se dorëzimi i bikinit bëhet para syve të tyre…