Sponsor!

Ermal Mamaqi ndahet përfundimisht nga Ami, bene per vete nje modele te jashtezakonshme (video)

megjithëse jo në jetën reale. Është Riku, personazhi që ai luan në komedinë Femrat, i cili është një avokat divorcesh në mendjen e tij nisin të hyjnë shumë femra, që duket sikur kanë një qëllim të vetëm, ta fusin në grackën e tyre. Edhe pse situatat dhe të vërtetat përjetohen në atmosferën e një komedie romantike, në fund të serialit do të shohim që Riku ndonëse i shmanget, nuk mundet t’i shpëtojë dashurisë që gjithmonë del aty ku nuk e kërkon. Dhe vajza që i merr mend Ermalit quhet Ada dhe në jetën reale është vajza modele, Enxhi Cuku. Në komedi, ashtu si në jetë ku mbizotëron shprehja “Të tjerë duam, të tjerë na duan, me të tjerë përfundojmë” ndërsa , xhirimet që zgjatën 27 ditë sapo kanë përfunduar. Ndërsa filmi do të dalë në kinematë e Tiranës në fund të shtatorit .