Sponsor!

E pabesueshme! Ndërrojnë gomën e makinës, ndërsa ajo është në lëvizje (video)dhe pse mund të duket e pabesueshme, është mëse e vërtetë!
Sigurisht që nuk këshillohet kurrsesi të provohet nga njerëzit pasi përbën rrezik për jetën!
Janë nga ato çmendurira të cilat tentohen nga “kasnanderë” të papërgjegjshëm, e megjithatë pamjet janë vërtet magjepsëse.
Në videon që vijon do të shikoni një realizim kinematografik, me skenar dhe artistë hollivudianë, por i realizuar nga “kamikazi” të shkretëtirës, të cilët të gjendur në mes të rërës, i vetmi argëtim për ta është marrëzia me makinë!
Kli ko ketu per te par videon!