Sponsor!

Gold AG qellon Noizyn sepse i ngacmoi Noren dhe...

Noizy zihet me grushte në mes të aeroportit të Zurich-ut. Ka qenë ky lajmi që është përhapur me një shpejtësi marramendëse gjatë ditës së djeshme, e që ka marrë përgjigje të menjëhershme nga të dy protagonistët. Në forume të ndryshme, kishte versione të ndryshme. Njëri shkruante se “Babastars” rreh Noizyn, ndërkohë që tjetri publikonte versionin e anasjelltë të ngjarjes.