Sponsor!

Rritet misteri, Iliri i BB6, një foto tjetër me fustan…!!! (FOTO)Ai, qe ne fillim u prezantua si një djalë pa komplekse, i lire, siç ka dhe emrin. Për këtë arsye u be shpejt personazh, dhe shpesh situatat ne shtëpinë e famshme kane për protagonist Ilirin.
E tille paraqitet edhe jeta e tij para hyrjes ne “Big Brother”, trasgresive, me droge, alkool, me femra, por dhe me meshkuj. Ne zbuluam disa foto skandaloze ne profilin e tij te “myspace”, ku ai shfaqet i veshur me rroba femrash, i zhveshur, duke bere veprime provokuese me femra dhe me meshkuj.
Ne disa foto te tjera, Iliri duket i dehur teksa bën veprime te pakontrolluara ne rruge. Ai ka folur ne fakt për udhëtimet e tij, gjate bisedave me banoret e tjerë, dhe deri diku ka treguar për daljet e vona. Mirëpo fotot qe ne zbuluam paraqesin, një ane te fshehte te djalit inteligjent, me memorie te jashtëzakonshme, qe di 1000 tekste këngësh përmendesh…...