Sponsor!

Gjarpër në studio live, ja si reagoi folësi i lajmeve(Video)

 Ndodhi më 19-03-2013 në transmetimin live të buletinit të lajmeve në Turqi! Gjarpër në studio live, ja si reagoi folësi i lajmeve(Video) March 29, 2013 | Filed under: Bota,E Pa Besushme | Posted by: thumb Ndodhi më 19-03-2013 në transmetimin live të buletinit të lajmeve në Turqi! Ndërkohë, nuk dihet nëse ishte një farsë apo vërtet gjarpri doli nga kafaz i tij dhe u varë në studio. Ajo që dihet tashmë është reagimi kaq befasues i folësit të lajmeve i cili, edhe pse po mundohej fillimisht të ruante gjakftohtësinë, në një moment shpërtheu