Sponsor!

Kjo eshte jeta e nates ne pubet e Tiranes +16..

Jeta e nates ne Tirane. Kjo eshte nje teme goxha e diskutuar edhe neper panele te ndryshme qofte ne televizone radio dhe shkolla. Per mua Tirana eshte nje metropol evropian ne te cilin dhe jeta e nates ze nje vend goxha te rendesishem. Per te bere jeten e nates ne Tirane eshte e rendesishme te kesh nje shoqeri stabel e clia normalisht te jete me nje fare niveli pra te shoqerohesh me njerez qe punojne ( kane te ardhura ) e te cilet minimalisht ne fundjave deshirojne te argetohen duke u larguar nga monotonia, streset dhe problemet. Cuditrisht ne Tirane jeta e nates nuk ka kufi pra mund te kalosh naten duke bere nje jete te shthurur neper clube me music house dance.