Sponsor!

Vajza që qan me lot gjaku, habiten mjekët (VIDEO)

Mjekët në Kili kanë mbetur të befasuar nga një vajzë e re, e cila kur qan, nuk nxjerr lot, por gjak. 
Yaritza Oliva nisi të qante me lot gjaku më parë gjatë qershorit, pa asnjë paralajmërim për diçka që nuk shkonte në gjendjen e saj shëndetësore.
Sipas “Top-Channel“, 20-vjeçarja, tashmë loton çdo ditë në mënyrë të pakontrolluar dhe sa herë që kjo ndodh, ajo përfshihet nga dhimbje të papërballueshme.
Deri më tani, mjekët kilenë nuk kanë bërë asgjë për të lehtësuar gjendjen e saj, ndërsa ekzaminimet kanë treguar se nuk vuan nga ndonjë lloj infeksioni, ndaj është dërguar në shtëpi.
Megjithatë, përballë vuajtjes së të bijës, prindërit kanë nisur një fushatë mbledhjesh së parave, për të vizituar Yaritzën në një specialist të huaj.
Mjekët në Kili kanë mbetur të befasuar nga një vajzë e re, e cila kur qan, nuk nxjerr lot, por gjak. 
Yaritza Oliva nisi të qante me lot gjaku më parë gjatë qershorit, pa asnjë paralajmërim për diçka që nuk shkonte në gjendjen e saj shëndetësore.
Sipas “Top-Channel“, 20-vjeçarja, tashmë loton çdo ditë në mënyrë të pakontrolluar dhe sa herë që kjo ndodh, ajo përfshihet nga dhimbje të papërballueshme.
Deri më tani, mjekët kilenë nuk kanë bërë asgjë për të lehtësuar gjendjen e saj, ndërsa ekzaminimet kanë treguar se nuk vuan nga ndonjë lloj infeksioni, ndaj është dërguar në shtëpi.
Megjithatë, përballë vuajtjes së të bijës, prindërit kanë nisur një fushatë mbledhjesh së parave, për të vizituar Yaritzën në një specialist të huaj.